loader image

поискай Финансова оферта

Изпратете запитване

Благодим за интереса към съвместна работа. Ще отговорим на Вашето запитване в най – кратък срок.

1 + 13 =

Warehouse management system

WMS е ключов компонент в ефективното управление на складовите помещения и оптимизирането на запасите и Ви позволява да автоматизирате и напълно управлявате съхранението за неограничен брой субекти. Софтуерът оптимизира операциите, които се извършват в склада, от приемане до доставка. WMS осигурява прецизност и бързина в склада с минимални усилия. Изпратете Вашето запитване на info@edoms.bg или се обадете на +359879056549

Софтуер за управление на стоките в склада

WMS е ключов компонент в ефективното управление на складовите помещения и оптимизирането на запасите и Ви позволява да автоматизирате и напълно управлявате съхранението за неограничен брой субекти. Софтуерът оптимизира операциите, които се извършват в склада, от приемане до доставка. WMS осигурява прецизност и бързина в склада с минимални усилия.

WMS е проектиран да отговори на всички нужди на компании, които работят в:

Дистрибуция | Логистика | Услуги | Търговия на дребно | Производство

WMS трансформира складовите дейности в прости, интуитивни и без хартиени операции, разчитайки на идентификацията на баркода.

WMS осигурява лесен достъп до информация, която може да бъде споделена с доставчици, клиенти или други трети страни.

Ползи

  • Напълно автоматично управление на операциите по съхранение с всякаква степен на сложност
  • Лесна конфигурация и гъвкавост чрез над 85 персонализирани параметъра директно от клиента
  • Персонализиран контрол на въртене на запасите (FIFO, FEFO, LIFO, LEFO, PIRO)
  • Пълна проследимост от партидно ниво до отделни баркодове
  • Персонализирани правила за използване и оптимизиране на пространството за съхранение
  • Насоки в реално време на потребителите по време на операции по съхранение
  • 3D изглед на места в склада
  • Максимална гъвкавост при персонализиране на работни процеси, специфични за всеки бизнес
  • Без лицензионни разходи, WMS работи като абонаментна услуга
  • Като облачен софтуер, WMS е достъпен от всяко място

 Получаване

Получаването на стоки в склада се основава на поръчките за покупка, записани в ERP системата (WMS е вградена в ERP, но може да бъде интегрирана с всяка друга ERP система). Стоките се сканират с ръчни устройства и се записват в WMS системата.

Палетизиране и етикетиране

По време на приемането може да се извърши палетизация и етикетиране на стоки, а съхранението да се извършва или въз основа на предложения, издадени от системата WMS, или по избор на складовия оператор.

Управление на запасите

WMS може да предложи различни вътрешни дейности, които водят до оптимизация на запасите, маршрути или начин, по който стоките се поставят в склада.

Управление на поръчки

Поръчките на клиентите могат да бъдат импортирани във WMS от всяка ERP система, което означава намаляване на човешките грешки. WMS системата идентифицира и разпределя запасите за всяка поръчка.

Докладване

WMS съдържа редица предварително дефинирани отчети (заетост на склад, продължителност на приемане, средно време за обработка на поръчки, отчети за оценка на количеството и стойността на запасите, записи на местоположението, ефективност на маршрута, входящи и изходящи доклади за доставка, както и различни показатели за ефективност на операторите на складове) и потребителите могат да създават други персонализирани отчети или да изберат интегриране на системата за управление на складове с BI.

Доставка

Въз основа на автоматизирани бележки за доставка складовите оператори подготвят стоките за доставка до клиентите.

Пикиране

След като са направени определените поръчки, складовите оператори започват да събират стоки въз основа на получения списък за получаване. WMS оптимизира избора на маршрути в складовете, така че времето за изпълнение на поръчка намалява.

Сигнали и известия

WMS предлага възможност за настройка на различни сигнали и известия за събития, като достигане на минимален запас. Тези сигнали и известия помагат за избягване на ситуации извън наличност и оптимизиране на доставките.

 Мониторинг и таксуване на свързани логистични услуги

Над 50 вида логистични конфигурации, регистрирани автоматично, помагат да се наблюдават и свързани с фактури услуги (претегляне, сгъване, преопаковане, сортиране, балиране и др.).

 Складова наличност

Целият процес на инвентаризация се осъществява с помощта на системата WMS въз основа на генерираните от него списъци с инвентаризации. В допълнение, използването на модула за WMS, работещ на всяко мобилно устройство за четене на баркодове, скъсява и подобрява процеса на инвентаризация.

Гъвкава и сигурна архитектура

Системата WMS може да бъде интегрирана с други локални контролирани устройства: промишлени принтери, системи за претегляне, системи за избор на светлина или система за избор на глас.

С помощта на приложението речник, персонализиране и нови функции могат да бъдат разработени бързо, без програмиране.

+359879056549