loader image

поискай Финансова оферта

Изпратете запитване

Благодим за интереса към съвместна работа. Ще отговорим на Вашето запитване в най – кратък срок.

2 + 13 =

Имате идея за бизнес? Направете website!

Уеб сайт изработка! Искате да получите повече обаждания или запитвания от клиенти? Искате да покажете вашите проекти онлайн? Искате ли да отидете в началото на класацията на Google? Вие сте попаднали на правилното място. Едомс ЕООД е специализирана в изработката на уебсайтове и рекламни материали за тях. Работим с нови технологии за уеб сайт изработка, като се стремим всеки уебсайт да бъде максимално качествен. Ние работим с вас за разрастване на вашия бизнес. Предвид постоянния ни контакт с клиентите, ние предлагаме насоки и развитие на бизнеса. Изпратете вашето запитване на info@edoms.bg или се обадете на +359879056549

Реализирайте Вашите идеи!

Уеб сайт изработка! Не оставяйте времето да минава и Вашите идеи да не бъдат реализирани. Покажете онлайн Вашите идеи с цел популяризиране. Ние от фирма Едомс ЕООД ще помогнем Вашият уеб сайт да излиза на първа страница в Google търсачката. Фирма Едомс ЕООД е специализана в изработка на уеб сайтове и рекламни материали към тях. Работим с нови технологии за уеб сайт изработка, като се стремим максимално да направим всеки уеб сайт качествено. Ние работим с Вас, за да развиваме Вашият бизнес. Предвид постоянният ни контакт с клиентите, ние даваме насоки за развитие на бизнеса. Изпратете Вашето запитване на info@edoms.bg или се обадете на +359879056549

Видове уеб сайтове

Ако планирате да изграждате уеб сайт и не сте сигурни от какъв точно тип уеб сайт се нуждатете, моля да разгледате видовете сайтове, посочени на тази страница. ЕДОМС ЕООД ще Ви насочи за стъпките за изграждане на такъв тип проект.

l

Блог

Уеб сайт, който представлява личен дневник и може да съдържа дискусионен форум

Електронен магазин

Уеб сайт, който служи за продажба на стоки по интернет

Корпоративен сайт

Уеб сайт, който осигурява основна информация за фирма, организация или услуга

Личен сайт

Уеб сайт, който се поддържа от частно лице или малка група хора

Новинарски сайт

Уеб сайт, който предоставя главно новини и репортажи

w

Форум сайт

Уеб сайт, в който хора дискутират на различни теми

Z

Сайт за емайли

Уеб сайт от типа на abv.bg и mail.bg

Сайт с база данни

Уеб сайт, който служи за търсене и намиране на информация в специфична база данни

Сайт за обяви

Уеб базирана платформа за публикуване, четене и отговор на обяви в различни рубрики

+

Огледален сайт

Уеб сайт, който е точно копие на друг сайт, но функционира под различен домейн

Продуктов сайт

Уеб сайт, който предоставя продажба на продукти или услуги. Промоции

Сайт за социални мрежи

Уеб сайт, в който хора дискутират на различни теми

T

Търсачка

Уеб сайт, който осигурява обща информация и служи за намиране на други сайтове

Уикисайт

Уеб сайт, в който посетителите могат съвместно да редактират информацията (като Уикипедия)

=

Фенсайт

Уеб сайт, който се поддържа от почитателите на някоя знаменитост

A

Портфолио сайт

Уеб сайт, който е сред най – добрите начини да представите проектите върху които сте работили.

c

Landing page - страница

Значително улеснява популяризирането на даден продукт, услуга или събитие

Образователен сайт

Важно е да се има предвид дали сайта се изготвя за гимназия, университет, частен преподавател.

Divi theme – WordPress

Най-популярната WordPress тема в света и The Ultimate WordPress Page Builder за изработка на уеб сайт! Divi е нашата водеща тема и създател на визуални страници. Това е най-използваната тема на премиум WordPress в света. Divi е нещо повече от тема, това е рамка за изработка на уебсайт, която дава възможност за проектиране на красиви уебсайтове, без изобщо да докосвате един ред код и без да инсталирате и конфигурирате десетки разединени плъгини. Смятаме, че това е бъдещето на WYSIWYG и е за разлика от всяка тема на WordPress, която някога сте използвали преди.

200+ Готови теми за уебсайтове

Над 1000 предварително изработени оформления на уебсайтове се предлагат от фирма Едомс ЕООД. Чисто нови оформления се добавят седмично в сайта заедно с безплатни снимки, икони и илюстрации. Divi е нещо повече от тема на WordPress, това е напълно нова платформа за изработка на уеб сайт, която замества стандартния редактор на WordPress публикации с изключително превъзходен визуален редактор. Може да се наслаждавате на дизайнерите като Divi Ви дава силата да създавате ефектни дизайни с изненадваща лекота и ефективност.

Персонализиране

Персонализирайте всяка част от Вашия уебсайт. Контролирайте най – финните детайли. С Divi всяка част от Вашия уебсайт е персонализирана. Имате пълна свобода да създадете перфектния уебсайт за Вас или Вашите клиенти. Лесно сменяйте цветове, шрифтове и стилове на текст. Прилагайте зашеметяващи анимации. Трансформирайте елементи в движение и прилагайте разширени филтри и ефекти. Контролирайте разстоянието и оразмеряването. Добавете каре сенки и сенки за текст. Създавайте интересни фонови ефекти, използвайки градиенти, изображения и видеоклипове. Списъкът продължава!

Дизайн

Най-мощният инструмент за дизайн на WordPress. Насладете се на върховния редактор на уеб дизайн. Divi е като Photoshop или Sketch за интернет мрежата. Той носи усъвършенстван дизайнерски интерфейс в WordPress, в който ще се влюбят както начинаещи, така и експерти. Това е невероятен, умен, супер гъвкав, невероятно мощен визуален билдър.

+359879056549