loader image

поискай Финансова оферта

Изпратете запитване

Благодим за интереса към съвместна работа. Ще отговорим на Вашето запитване в най – кратък срок.

1 + 13 =

Най-сигурното облачно дисково пространство в Европа

Едомс ЕООД предоставя облачни решения за дисково пространство за своите клиенти! Съхранявайте, споделяйте и осъществявайте достъп до всичките си файлове с помощта на една проста и изключително сигурна платформа по всяко време и навсякъде, където отидете. Изпратете вашето запитване на info@edoms.bg или се обадете на +359879056549

Защо имате нужда от облачни услуги за дисково пространство в живота си?

Швейцарска защита на данните

ие предоставяме на света цялостно лесно за използване решение за съхранение в облак както за физически лица, така и за фирми. Нашият подход включва техническата гледна точка с мисъл за крайния потребител. Други облачни услуги са или твърде технически и не са удобни за потребителя, или не са достатъчно изчерпателни, за да могат потребителите да получат всичко, което искат от облачно хранилище.

Достъп на всяко устройство

Уеб платформата е достъпна през всеки браузър, на всеки компютър или устройство. След като се регистрирате за услугата, можете да използвате всички нейни ключови характеристики и функционалности чрез уеб. Можете да се насладите на бързината и лекотата на използване на платформата и да извършвате всякакъв вид съвместна работа с файлове и папки с вашите приятели и колеги.

A

Лесна употреба

Без значение колко файлове и папки съхранявате в облачната услуга, всичките ви данни ще бъдат на една ръка разстояние. Независимо как използвате пространството си в облака – чрез уеб, настолен компютър или мобилно устройство – вашите файлове са наистина лесни за управление.

+359879056549