loader image

поискай Финансова оферта

Изпратете запитване

Благодим за интереса към съвместна работа. Ще отговорим на Вашето запитване в най – кратък срок.

1 + 15 =

ЕДОМС ЕООД партньор на

Услуги от ЕДОМС ЕООД

Уеб сайт изработка

Уеб сайт изработка

Divi е нашата водеща тема и създател на визуални страници. Това е най — използваната премиум тема за WordPress в света.

ТЕХНИЧЕСКА ПОДДРЪЖКА

Ние извършваме цялата техническа работа по сайта – обновяване на системата, защита от хакерски атаки, мониторинг на скоростта и още много други.

ОНЛАЙН МАГАЗИН

Пазаруването от Интернет улеснява намирането на стоки или услуги без да се налага физическо присъствие в магазина.

Уеб сайт изработка

SEO ОПТИМИЗАЦИЯ

Къде се намирате в Google резултатите днес е по-важно от това къде се намира офисът на фирмата Ви. Как да постигнете топ локация в търсачката?

Графичен дизайн

Графичният дизайн включва композиция, форма, цвят, цветни гами и видове специализирани палитри, използвани и стандартизирани в съвременните графични програми.

GOOGLE ИНТЕГРАЦИЯ

С този профил получавате повече от малка бизнес обява. Безплатният ви бизнес профил ви дава възможност лесно да установявате връзка с клиентите чрез Google Търсене и Карти.

МОБИЛНИ ПРИЛОЖЕНИЯ

Мобилното приложение е подходящо за всякакъв тип бизнес – транспорт, туризъм, развлечения, бизнес, здравеопаване, мода, и др.

ЕТИКЕТИРАНЕ

Системите за етикетиране на складове практически елиминират проблема с бъркотията, като лесно се идентифицира и управлява склада по време на доставка…

СОФТУЕР ЗА ВИНАРНИ

Този софтуер развива селскостопанското си производство и осъществява по-ефективно управление на фермата.

WMS СОФТУЕР ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА СКЛАД

Warehouse Management System Ви позволява да автоматизирате склада и напълно да управлявате съхранението за неограничен брой артикули.

ERP СИСТЕМИ

ERP системата поддържа едновременна работа на множество дружества и тяхното проследяване в различни бизнес измерения в единна база данни.

Уеб сайт изработка

CRM СИСТЕМИ

Самостоятелно хостван софтуер за управление на взаимоотношенията с клиенти, който е подходящ за почти всяка компания, фрийлансър или много други приложения.

+359879056549